Греалка PTC 750/1500W 010573 • MILD
, ,

Греалка PTC 750/1500W 010573

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016422

Моќност 1500W
Напон 220-240V
Контрола на прилагодлив термостат
Заштита од прегревање

2.699,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност 1500W
Напон 220-240V
Контрола на прилагодлив термостат
Заштита од прегревање