Греалка PTC 1500W 009718 • MILD
, ,

Греалка PTC 1500W 009718

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016424

Моќност 1500W
Напон 220-240V
Контрола на прилагодлив термостат
Заштита од прегревање

1.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност 1500W
Напон 220-240V
Контрола на прилагодлив термостат
Заштита од прегревање