Греалка на плин печурка сива -005894 • MILD
, ,

Греалка на плин печурка сива -005894

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012875

МОЌНОСT 5kw – 13kw
ГАРАНТЕН РОК 12 МЕСЕЦИ

13.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

МОЌНОСT 5kw – 13kw
ГАРАНТЕН РОК 12 МЕСЕЦИ

Шифра: 1012875 Категорија: , ,