Греалка на плин печурка округла -010578 • MILD
, ,

Греалка на плин печурка округла -010578

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012876

Опсег на греење до 60 m2
Притисок во горилникот: 28-30 / 37 mbar
Номинална излезна топлина: 13,5 kW
Максимална потрошувачка на гас: 960 g / h
Три степени на греење прилагодување

14.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Опсег на греење до 60 m2
Притисок во горилникот: 28-30 / 37 mbar
Номинална излезна топлина: 13,5 kW
Максимална потрошувачка на гас: 960 g / h
Три степени на греење прилагодување

Шифра: 1012876 Категорија: , ,