Гарден сет БЕЛ • MILD
, ,

Гарден сет БЕЛ

Достапност:

Продадено


Шифра: 1010734

6.300,00 ден

Продадено

Спореди

Материјал: Пластика
Димензии на маса: 53x53x40cm
Димензии на стол: 60x58x89cm