Вештачка Трева • MILD
, ,

Вештачка Трева

Достапност:

Продадено


Шифра: 1010807

Димензии: 2x25m (ролна)
Ролна Густина: 2200Dtex
58.800 конци / m2
Висина: 1 cm

270,00 ден

Продадено

Спореди