, ,

Вертикален замрзнувач BEKO FSE 1073

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014439

Beko FSE 1073. Дизајн на куќиште: Самостоечки, Тип: Исправен, Боја на производот: Бела. Нето капацитет на замрзнувачот: 90 L, Бруто капацитет на замрзнувачот: 102 L, Капацитет на замрзнување: 10,5 kg/24h. Класа на енергетска ефикасност: A++, Поврзано оптоварување: 60 W, Годишна потрошувачка на енергија: 145 kWh. Ширина: 545 mm, длабочина: 600 mm, висина: 840 mm

14.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Ниво на бучава 36 dB
Оцена со ѕвезди 4*
Единици за мерење на температурата °C
Климатска класа SN (ненормална) – T (тропска)
Капацитет на замрзнување 10,5 kg/24h
Нето капацитет на замрзнувачот 90 L
Бруто капацитет на замрзнувачот 102 L
Време на складирање при прекин на струја 13 ч
Моќ
Годишна потрошувачка на енергија 145 kWh
Поврзано оптоварување 60 W
дополнително
Усогласеност со енергетската ефикасност A++
Beko FSE 1073. Дизајн на куќиште: Самостоечки, Тип: Исправен, Боја на производот: Бела. Нето капацитет на замрзнувачот: 90 L, Бруто капацитет на замрзнувачот: 102 L, Капацитет на замрзнување: 10,5 kg/24h. Класа на енергетска ефикасност: A++, Поврзано оптоварување: 60 W, Годишна потрошувачка на енергија: 145 kWh. Ширина: 545 mm, длабочина: 600 mm, висина: 840 mm