Вградна плоча GORENJE ECT 648 ORAW • MILD
, ,

Вградна плоча GORENJE ECT 648 ORAW

Достапност:

Продадено


Шифра: 90860

Gorenje ECT648ORAW
Стаклокерамичка вградна плотна ORA ITO
Бела боја

24.990,00 ден

Продадено

Спореди

Gorenje ECT648ORAW
Стаклокерамичка вградна плотна ORA ITO
Бела боја
Сензорско управување на допир
Fish zone – идеална за големи садови
PowerZone ја зголемува јачината на HiLight за 25%
Тајмер
Stop&Go направете пауза било кога
4 Hi-light грејни места
StayWarm одржува константна температурата од 70C
Автоматска контрола на температурата за заштита од претекување
Сигнализација на преостаната топлина
Child lock сигурносно заклучување
Приклучна моќ: .6.900 W
Димензии (Ш x В x Д): 60 x 54 x 52 cm