Вграден шпорет FAVORIT 4-J INOX B • MILD
, ,

Вграден шпорет FAVORIT 4-J INOX B

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91491

БОЈА: INOX СО ЦРНО СТАКЛО
ДИМЕНЗИИ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА (В / Ш / Д) 595 X 595 X 550 MM
НЕЗАВИСНА СТАКЛО КЕРАМИЧКА ПЛОЧА
ПЛОЧИ ЗА ГОТВЕЊЕ: 4
ГОЛЕМИНА НА ЗОНА: 2X145MM, 2X180MM

22.690,00 ден

На Залиха!

Спореди

СЕТ ОД ВГРАДЛИВА ФУРНА И ПЛОТНА
НЕЗАВИСНА РЕРНА:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: А
8 ПОЗИЦИИ НА КОНТРОЛНИТЕ КОПЧИЊА
СВЕТЛИНА ВО РЕРНАТА
ЕДНА РЕШЕТКА И ДЛАБОКА ТЕПСИЈА
ТУРБО ВЕНТИЛАТОР
ГРИЛ ГРЕЈАЧ
БОЈА: INOX СО ЦРНО СТАКЛО
ДИМЕНЗИИ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА (В / Ш / Д) 595 X 595 X 550 MM
НЕЗАВИСНА СТАКЛО КЕРАМИЧКА ПЛОЧА
ПЛОЧИ ЗА ГОТВЕЊЕ: 4
ГОЛЕМИНА НА ЗОНА: 2X145MM, 2X180MM
КОНТРОЛА НА ДОПИР
ЗАКЛУЧУВАЊЕ
ДИМЕНЗИИ ЗА ВГРАДУВАЊЕ (В / Ш / Д): 590 X 520 X 56 MM