Вграден фриждер Beko BU1154N • MILD
, ,

Вграден фриждер Beko BU1154N

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016899

Комбиниран фрижидер за вградување
Енергетска класа:E
Нето капацитет:107L
Капацитет на фрижидерот: 92L
Капацитет на замрзнувачот: 15L

19.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Комбиниран фрижидер за вградување
Енергетска класа:E
Нето капацитет:107L
Капацитет на фрижидерот: 92L
Капацитет на замрзнувачот: 15L
Дневен капацитет на замрзнување:2kg/24h
Автономија: 10h
Реверзибилна врата
Потрошувачка на енергија годишно:145kWh
Дневна потрошувачка на енергија:0.39kWh
Ниво на бучава:37dB
Димензии:82 x 59,8 x 54,5 cm

Шифра: 1016899 Категорија: , ,