Вграден комбиниран фрижидер BEKO BCHA275K3SN • MILD
, , ,

Вграден комбиниран фрижидер BEKO BCHA275K3SN

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003862

Комбиниран фрижидер за вградување
Semi No-frost
Led Illumination®
Реверзибилна врата
Кристални полици со висока отпорност
Енергетска класа:F
Нето капацитет:262L
Простор за ладилник:193L

27.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Комбиниран фрижидер за вградување
Semi No-frost
Led Illumination®
Реверзибилна врата
Кристални полици со висока отпорност
Енергетска класа:F
Нето капацитет:262L
Простор за ладилник:193L
Волумен на одделот за замрзнувач:69L
Kапацитет на замрзнувањ:3.2/24kg
Потрошувачка на енергија годишно:280kWh
Дневна потрошувачка на енергија:0.8kWh
Ниво на бучава:38dB
Димензии:177.5x54x54.5cm
Minisite button image
Beko Logo
Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm)
BCHA275K3SN-Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm)-0BCHA275K3SN-Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm)-1BCHA275K3SN-Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm)-2BCHA275K3SN-Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm)-3BCHA275K3SN-Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm)-4
12345

Dimension Image 1HDSDimension (cm)
177.5
Висина
54
Ширина
54.5
Длабочина
Класа на енергетска ефикасност A+ Тип на систем за ладење Половично без мраз Ширина 54
Карактеристики
Led Illumination®
ЈАСЕН ПОГЛЕД НА ВНАТРЕШНОСТА
Може да биде незгодно да видите сè во вашиот фрижидер, особено во аглите и на задниот дел од полиците. Led Illumination® има ленти LED диоди на горниот дел од фрижидерот, и за секоја полица на страничниот ѕид за да можете да гледате јасно низ целиот ладилник. И тоа е поефикасно од стандардно осветлување.
Реверзибилна врата
Реверзибилна врата
ПРИЛАГОДЛИВ ПРАВЕЦ НА ВРАТАТА ЗА ДА ОДГОВАРА НА ВАШИОТ РАСПОРЕД НА КУЈНАТА
За некои распореди на кујната, потребно е вратите на ладилникот да се отвораат во една, а не во друга насока. Реверзибилната врата дозволува да се постават шарки на вратите и лево и десно од уредот, па затоа одлучете на кој начин се отвораат вратите на фрижидерот. Плус, можете да го удвоите вашиот капацитет за ладење со поставување два фрижидера рамо до рамо и свртување на вратите на едниот.
СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ СО ВИСОКА ИЗДРЖЛИВОСТ
Олеснете ги грижите за ставање на тој огромен и тежок сад во фрижидерот со Безбедно стакло. Безбедносни стаклени полици се составени од калено стакло и можат да носат товар до 25 кг. Тие се спротивставуваат на пукнатини и гребнатини многу подобро отколку нетретирано стакло, така што можете да чувате тешки предмети без грижа.
Технички спецификации
Клучни карактеристики
Тип на продукт Замрзнувач на дното
Тип на монтирање Интегриран
Висина 177.5 cm
Ширина 54 cm
Длабочина 54.5 cm
Energy Efficiency Class F
Тип на систем за ладење Половично без мраз
Позиција на замрзнувачот Дно на замрзнувач
Боја Бела
Noise Emission Class C
Product Series b100
Бруто и нето волумен
Вкупен бруто волумен 275 L
Total Volume (l) 262 L
Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l) 193 L
Frozen Food Storage Volume (l) 69 L
Карактеристики на фрижидерот
Тип на полици на ладилникот Стакло
Број на фиока за свежо овошје и зеленчук 1
Капацитет за држач за јајца 6
Карактеристики на замрзнувачот
Тип на производител на мраз Кутија за мраз
Број на полици во замрзнувач 3
Дневен капацитет за правење мраз (кг / ден) 2.5 kg
Daily Freezing Capacity (kg/day) 3.2 kg
Дизајн
Реверзибилна врата Да
Технологија на лесна инсталација Лизгачка шарка
LED Illumination Да
Тип на контрола Механично
Перформанси и потрошувачка
Annual Energy Consumption (kWh/year) 280
Daily Energy Consumption (kWh/day) 0.768
Daily Energy Consumption at 32°C (kWh/day) 1.06
Noise Level (dBA) 38 dBA
Climate Class SN-ST
Волтажа 220 – 240 V
Фреквенција 50 Hz
Maximum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C) 38
Daily Energy Consumption at 16°C (kWh/day) 0.474
Preservation Time at Power Cut (hours) 13
Димензии и тежина
Тежина 57.5 kg
Спакувана висина 187 cm
Спакувана ширина 57.5 cm
Спакувана длабочина 60 cm
Тежина на паќетот 62.3 kg
Безбедност
Minimum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C) 10
Аларм за отворена врата Да