Вградена садоперачка VIVAX DWB • MILD
, , ,

Вградена садоперачка VIVAX DWB

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016965

VIVAX DWB-450052C има 5 програми за перење кои вклучуваат: „Интензивно перење“ – програма за силно извалкани садови; „Брза програма од 90 минути“ и „Ултра брзо перење“.

16.900,00 ден

На Залиха!

Спореди

Вградната машина за миење садови VIVAX DWB-450952C со својот капацитет овозможува лесно и ефикасно перење на 9 стандардни комплети садови.
Оваа машина за перење обезбедува простор за 9 комплети садови во две големи корпи и корпа за прибор за јадење, која се наоѓа во долната корпа. Горната корпа е прилагодлива во две висини со дополнителна полица за чаши и преклопен држач за високи чаши. Дигиталната контролна табла со LED сигнализација се наоѓа на горната страна на вратата, што ги прави сите функции лесно видливи и на дофат. Иновативна технологија, голем број различни програми и специјални функции темелно ги мијат сите видови садови.
Вградената машина за миење садови VIVAX DWB-450052C има 5 програми за перење кои вклучуваат: „Интензивно перење“ – програма за силно извалкани садови; „Брза програма од 90 минути“ и „Ултра брзо перење“.
За дополнителна заштеда на енергија може да се користат 2 функции: „Половина полнење“, и функцијата „Одложен почеток на перење“, што овозможува да се постави почетокот на перењето во време кога цената на струјата е пониска.
Машината за перење има уред AquaStop на приклучокот за довод на вода што го штити вашето домаќинство од несакани поплави во случај на пукање на цревото за довод на вода.