Вградена рерна VIVAX BO-608FAHTD X • MILD
, ,

Вградена рерна VIVAX BO-608FAHTD X

Достапност:

Продадено


Шифра: 1015651

Волумен на рерната (L): 65
Висина (см): 57,5
Ширина (см): 59,5
Длабочина (cm): 59,5

14.999,00 ден

Продадено

Спореди

Основни карактеристики:
Моќност на рерната (V): 240
Волумен на рерната (L): 65
Висина (см): 57,5
Ширина (см): 59,5
Длабочина (cm): 59,5
Број на функции за печење: 8
Метод на управување: Дигитален
LED дисплеј: Да
ЕКО функција: Да