Вградена рерна GORENJE BO6737E02BG • MILD
, ,

Вградена рерна GORENJE BO6737E02BG

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016496

Линија: Essential линија
Енергетска класа: А
Боја: Црна
Материјал на управувачката плоча: Стакло
ECO Email (рерна и плехови)
Мултифункционална рерна (BigSpace) – 77 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Употреблив волумен на рерната: 77 l

16.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Линија: Essential линија
Енергетска класа: А
Боја: Црна
Материјал на управувачката плоча: Стакло
ECO Email (рерна и плехови)
Мултифункционална рерна (BigSpace) – 77 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Употреблив волумен на рерната: 77 l
Максимална температура на рерната: 300 °C
Максимална површина на тавата за печење: 1.360 cm²
Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
Совршен грил (PerfectGril)
Механичко управување
Облик на копчињата: Push pull копчиња
IconLed
Начини на загревање:
Здраво пржење на топол воздух (AirFry)
Печење на замрзнати продукти (FrozenBake)
GentleBake
Функција за пица
Класична шарка на вратата
SuperSize
Истовремено печење на повеќе нивоа
Осветлување на рерната: Горе
1 длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
1x жичани водилки
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Динамичен систем на ладење на рерната DC+
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Чистење со AquaClean функција
Eco Clean емајл (рерна и тави)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,82 kWh (Вентилаторска), 0,97 kWh (конвенционална)
Моќност на инфра грејачот: 2.300 W
Приклучна моќ-струја: 3,5 kW
Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 62 × 66 × 67,5 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,4 × 59-60 ×55 cm
Нето тежина на апаратот: 26,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 28,5 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
Приклучна моќ: 3.500 W