Вградена рерна BEKO BIE 21100B • MILD
, ,

Вградена рерна BEKO BIE 21100B

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015830

Тип на производ 60 cm
Висина 59,5 см
Ширина 59,4 см
Длабочина 56,7 см
Режими на готвење во рерна 6
Тип на дисплеј Механички тајмер
Зафатнина на рерната 71 л
Класа на енергетска ефикасност А
SteamShine® Чистење со пареа
Главна комора – Тип на печка Конвекција
Тип на отворање на вратата: со шарки
Боја на производот Црна

11.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Тип на производ 60 cm
Висина 59,5 см
Ширина 59,4 см
Длабочина 56,7 см
Режими на готвење во рерна 6
Тип на дисплеј Механички тајмер
Зафатнина на рерната 71 л
Класа на енергетска ефикасност А
SteamShine® Чистење со пареа
Главна комора – Тип на печка Конвекција
Тип на отворање на вратата: со шарки
Боја на производот Црна