, ,

Вградена рерна BEKO BBIR 17300 BCS

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017188

Фурна за вградување
Мултифункционална
Енергетска класа:A
LED дисплеј
Капацитет на фурната:72L
12 функции на рерната
Контрола на допир
Телескопска решетка
Вентилатор
SoftClose® врата
Готвење на повеќе нивоа
Електрична скара
Функција за одмрзнување

19.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Фурна за вградување
Мултифункционална
Енергетска класа:A
LED дисплеј
Капацитет на фурната:72L
12 функции на рерната
Контрола на допир
Телескопска решетка
Вентилатор
SoftClose® врата
Готвење на повеќе нивоа
Електрична скара
Функција за одмрзнување