Вградена рерна BEKO BBIE 17300B • MILD
, ,

Вградена рерна BEKO BBIE 17300B

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016441

Фурна за вградување
LED дисплеј
Енергетска класа:А
Капацитет на фурната:72L

18.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Фурна за вградување
LED дисплеј
Енергетска класа:А
Капацитет на фурната:72L
6 Функции
Функција брзо загревање
Чистење со пареа Simple Steam
Функција за брзо загревање
Халогенско осветлување
Механички контроли
Вентилатор
Електрична скара
Заклучување за деца
Димензии:60х60х57cm