Вградена плоча GORENJE ECT 641 BSC • MILD
, ,

Вградена плоча GORENJE ECT 641 BSC

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90853

Gorenje ECT641BSC
Стаклокерамичка вградна плотна
Црна боја
Сензорско управување на допир
Тајмер

13.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Gorenje ECT641BSC
Стаклокерамичка вградна плотна
Црна боја
Сензорско управување на допир
Тајмер
Stop&Go направете пауза било кога
4 Hi-light грејни места лево напред: 21 cm
2
3 kW
Hi-light грејач
десно напред: 14
5 cm
1
2 kW
Hi-light грејач
лево назад: 14
5 cm
1
2 kW
Hi-light грејач
десно назад: 18 cm
1
8 kW
Hi-light грејач
StayWarm одржува константна температурата од 70C
Автоматска контрола на температурата за заштита од претекување
Сигнализација на преостаната топлина
Child lock сигурносно заклучување
Приклучна моќ: .6.500 W
Димензии (Ш x В x Д): 60 x 54 x 52 cm