, ,

Вградена плоча BEKO HDCE 32201X

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90033

Електрична плоча за готвење
Број на рингли 2
Тип Домино

5.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

Електрична плоча за готвење
Број на рингли 2
Тип Домино

Вградена мерка 27 x 49 cm
Ширина 29 см
Длабочина 51 см
Нерѓосувачки челик
Копчиња за команди
Апсорпција 3,50 kW
Моќност 3,50 W