Вградена плотна ST BHV-3275G • MILD
, ,

Вградена плотна ST BHV-3275G

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015942

ST BHV-3275G
Superior technology
Вградна стаклокерамичка плотна
30цм
2 грејни зони
Сензорски команди на допир
9 нивоа на јачина
Tајмер 120 минути
Автоматско исклучување
Заклучување од деца
Димензии 290x520x60 мм

6.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

ST BHV-3275G
Superior technology
Вградна стаклокерамичка плотна
30цм
2 грејни зони
Сензорски команди на допир
9 нивоа на јачина
Tајмер 120 минути
Автоматско исклучување
Заклучување од деца
Димензии 290x520x60 мм