Вградена плотна GORENJE IT612 SY2B • MILD
, ,

Вградена плотна GORENJE IT612 SY2B

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90884

Тип на рингла – Индукција
Материјал за рингла Стаклена керамика
Број на зони за готвење 4
Функција за брзо загревање
Димензии
Длабочина (мм) 510
Ширина (мм) 600
Висина (мм) 50

24.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Бренд Gorenje

Тип на рингла – Индукција
Материјал за рингла Стаклена керамика
Број на зони за готвење 4
Функција за брзо загревање
Димензии
Длабочина (мм) 510
Ширина (мм) 600
Висина (мм) 50

Боја Црна
Контролен панел
Прекинува сензор
Тајмер
Контролен блок „заштита за безбедност на децата“
Автоматско исклучување
Положба на контролната табла напред
Бруто тежина (кг) 15

Тајмер – 1 – 99 минути, можете да го поставите времето за исклучување на зоната за готвење или како минута со предупредувачки сигнал
Контрола на сензор (допир).
9 нивоа на моќност
Чекор регулирање на перформансите
Зголемување на моќноста – функција за брзо готвење за секоја зона за готвење, благодарение на која можете брзо да ја загревате храната
SuperBoost – функција која нуди брзо загревање 5 минути, а потоа се префрла на ниво 9
Заштита од прегревање – ги штити електронските компоненти од оштетување со автоматско намалување на моќноста на зоните за готвење
Индикатори за преостаната топлина – за секоја зона за готвење