Вградена плотна Gorenje GCE691BSC • MILD
, ,

Вградена плотна Gorenje GCE691BSC

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93010

Gorenje GCE691BSC
Комбинирана стаклокерамичка плотна
2 плински + 2 hi-light грејачи
Заштитени плински горачи
Тип на решетката за плин: Лиено железо
Еднорачно електронско палење
Вклучена дополнителна опрема: G20/20 природен плин
Сигнализација на преостаната топлина
Контрола на плинот
Димензии (ШxВxД): 60 × 13
2 × 52
2 cm

17.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

Gorenje GCE691BSC
Комбинирана стаклокерамичка плотна
2 плински + 2 hi-light грејачи
Заштитени плински горачи
Тип на решетката за плин: Лиено железо
Еднорачно електронско палење
Вклучена дополнителна опрема: G20/20 природен плин
Сигнализација на преостаната топлина
Контрола на плинот
Димензии (ШxВxД): 60 × 13
2 × 52
2 cm