Вградена плотна GORENJE ECT43X • MILD
, ,

Вградена плотна GORENJE ECT43X

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012917

Стаклокерамичка плоча : ECT43X
Начин на поставување: Вграденa,
Ширина: 600 mm,
Висина: 54 mm

15.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Стаклокерамичка плоча · ECT43X
Црна
Рамка на плочата
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
Одржување на топлина
FishZone
4 HiLight зони за готвење лево напред: Круг 12/21 cm, 0.8/2.2 kW, десно
напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW, лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW, десно назад: Дијаметар 17×26.5 cm, 1.5/2.4 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца
Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71,5 × 14,5 × 64 cm
Мерки за вградување: 56 × 7 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 7,7 kg
Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
Приклучна моќ: 7.000 W