Вградена плотна GORENJE ECS 648 BCSC • MILD
, ,

Вградена плотна GORENJE ECS 648 BCSC

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013558

StayWarm – одржување на температура од 70 C°
FishZone – овална зона за поголеми тави
4 HiLight зони за готвење

17.500,00 ден

На Залиха!

Спореди

SliderTouch – регулирање на моќта со движење на прстите
Функција на тајмер
Индикатор за преостаната топлина
Детски замок
BoilControl – автоматско готвење
Функција StopGo – привремен прекин на готвењето без губење на поставките
PowerZone (дополнително зголемување на перформансите на зоната за готвење)
StayWarm – одржување на температура од 70 C°
FishZone – овална зона за поголеми тави
4 HiLight зони за готвење
Лева предна страна: Ø 21 cm, 2,1/3 kW,
Десно напред: HiLight зона за готвење ø 14,5 cm, 1,2 kW,
Назад лево: HiLight зона за готвење ø 14,5 cm, 1,2 kW,
Десен грб: Ø 17×26,5 cm, 1,5/2,4 kW