ВГРАДЕНА ПЛОТНА FUEGO CHFGGT 302T • MILD
, ,

ВГРАДЕНА ПЛОТНА FUEGO CHFGGT 302T

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014414

Плотна
Контрола на допир
Керамички грејач
Индикатор за преостаната топлина
Поставување 9 нивоа
Автоматско безбедносно исклучување
Заклучување за деца
Тајмер – 120 мин.
200mm, 1800W (задна зона)
165mm, 1200W (Предна зона)
Моќност:3,0 kW (230 V~)
Фрекфенција:50/60 Hz

7.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Плотна
Контрола на допир
Керамички грејач
Индикатор за преостаната топлина
Поставување 9 нивоа
Автоматско безбедносно исклучување
Заклучување за деца
Тајмер – 120 мин.
200mm, 1800W (задна зона)
165mm, 1200W (Предна зона)
Моќност:3,0 kW (230 V~)
Фрекфенција:50/60 Hz