Вградена плотна CANDY CH 64 FC • MILD
, ,

Вградена плотна CANDY CH 64 FC

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015929

Независна стаклокерамичка плотна

Сензор контроли
прекинувачи на допир
контрола на копчето
заштита на децата
Заштита од прегревање

12.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Независна стаклокерамичка плотна

Сензор контроли
прекинувачи на допир
контрола на копчето
заштита на децата
Заштита од прегревање