Вградена микробранова печка GORENJE BM 235 CLI • MILD
, ,

Вградена микробранова печка GORENJE BM 235 CLI

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92783

Микробранова печка со грил · BM235CLI
Начин на управување: Механичко управување, Број на инфра греjачи: 1, Начин на поставување: Вграден, Ширина: 592 mm, Висина: 390 mm

16.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Благодарение на иновативната дистрибуција во микробрановата печка, повеќе не ви е потребна стандардна ротирачка чинија. Посебна керамичка плоча го покрива целото дно, со што се добива повеќе простор за подготовка на вкусни јадења, без ограничување на обликот на садот.Карактеристики
Повеќе начини на готвење
Не
Автоматско мени
Не
Дефиниран старт
Не
Одмрзнување според време или тежина
Временско
Звучен сигнал
Звучен сигнал
Опрема
Ротациона решетка за грил
Ротирачка решетка за скара
Чинија што се врти
Не
Чистење
Керамичко дно
Да