Вградена микробранова печка BEKO BMGB 25332 BG • MILD
, ,

Вградена микробранова печка BEKO BMGB 25332 BG

Достапност:

Продадено


Шифра: 1017164

Вградна микробранова печка
Touch control
LCD дисплеј
Дигитален тајмер
Мени за автоматско готвење
Функции на скара
Автоматско одмрзнување
Максимална моќност:900 W
Моќност на скара:1000W
Капацитет:25L
Брз почеток
Дигитален тајмер
ChildLock

17.999,00 ден

Продадено

Спореди

Вградна микробранова печка
Touch control
LCD дисплеј
Дигитален тајмер
Мени за автоматско готвење
Функции на скара
Автоматско одмрзнување
Максимална моќност:900 W
Моќност на скара:1000W
Капацитет:25L
Брз почеток
Дигитален тајмер
ChildLock