Вградена машина за садови BEKO DIS 35023 • MILD
, , ,

Вградена машина за садови BEKO DIS 35023

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014440

Енергетска класа:E
Капацитет:10 сета
5 програми
Ниво на бучава:49dB
Димензии:81.8×44.8x55cm

23.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Вградна машина за садови
Енергетска класа:E
Капацитет:10 сета
5 програми
Одложен старт:(3h / 6h / 9h)
LED екран
Quick & Shine®
Clean & Shine™
WaterSafe+™
Број на прскалки:2
Потрошувачка на вода по циклус:11.9L
Потрошувачка на вода годишно:3332L
Потрошувачка на енергија по циклус:0.755kWh
Потрошувачка на енергија годишно:211kWh
Ниво на бучава:49dB
Димензии:81.8×44.8x55cm