Вградена керамичка плоча VIVAX HOME BH 04TVC • MILD
, ,

Вградена керамичка плоча VIVAX HOME BH 04TVC

Достапност:

Продадено


Шифра: 1014425

VIVAX HOME Стакленокерамичка плотна
Максимална моќност: 2000W
Управување: дигитално
Димензии (ДхШ): 52х59cm

9.999,00 ден

Продадено

Спореди

VIVAX HOME Стакленокерамичка плотна
Максимална моќност: 2000W
Управување: дигитално
Димензии (ДхШ): 52х59cm