Бојлер TING BVE 150л • MILD
, ,

Бојлер TING BVE 150л

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93583

42.000,00 ден

На Залиха!

Спореди

Приклучоци:
Влез на ладна водa: 1/2M
Излез на топла вода: 1/2M
Технички податоци:
Материјал на казан: Нерѓосувачки челик AISI 304 (1.4301)
Грејач: 2500W – 3000W
Моќност: 220V
Изолација: Полиуретан 45kg/m3
Надворешна обвивка: Ладно валан лим, електростатски фарбан -бела боја
Работен притисок: 6bar
Работна температура: 75ºC/99ºC
Степен на заштита од влага: IP24
Анти корозивен систем: Магнезиум

Шифра: 93583 Категорија: , ,