Бојлер TING BVE 80l 1SKP лев • MILD
, ,

Бојлер TING BVE 80l 1SKP лев

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91960

Приклучоци:
Влез на ладна водa: 1/2M
Излез на топла вода: 1/2M
Приклучоци за изменивач: Еден изменивач 1/2M
Сонда: 14mm
Технички податоци:
Материјал на казан: Нерѓосувачки челик AISI 304 (1.4301)
Грејач: 2500W – 3000W

17.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Приклучоци:
Влез на ладна водa: 1/2M
Излез на топла вода: 1/2M
Приклучоци за изменивач: Еден изменивач 1/2M
Сонда: 14mm
Технички податоци:
Материјал на казан: Нерѓосувачки челик AISI 304 (1.4301)
Грејач: 2500W – 3000W
Моќност: 220V
Изолација: Полиуретан 45kg/m3
Надворешна обвивка: Ладно валан лим, електростатски фарбан -бела боја
Работен притисок: 6bar
Работна температура: 75ºC/99ºC
Степен на заштита од влага: IP24
Анти корозивен систем: Магнезиум

Шифра: 91960 Категорија: , ,