Бојлер TING BVE 80 l 2SKP • MILD
, ,

Бојлер TING BVE 80 l 2SKP

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91962

ТИНГ БОЈЛЕР БВЕ 80 2СКП 80 Л СТРУЈА-ПАРНО-СОЛАР

Приклучоци:
Влез на ладна водa: 1/2M
Излез на топла вода: 1/2M
Приклучоци за изменивач: Два изменивачи 1/2M
Сонда: 14mm
Технички податоци:
Материјал на казан: Нерѓосувачки челик AISI 304 (1.4301)
Грејач: 2500W – 3000W
Моќност: 220V
Изолација: Полиуретан 45kg/m3
Надворешна обвивка: Ладно валан лим, електростатски фарбан -бела боја
Работен притисок: 6bar
Работна температура: 75ºC/99ºC
Степен на заштита од влага: IP24
Анти корозивен систем: Магнезиум

17.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

ТИНГ БОЈЛЕР БВЕ 80 2СКП 80 Л СТРУЈА-ПАРНО-СОЛАР
Приклучоци:
Влез на ладна водa: 1/2M
Излез на топла вода: 1/2M
Приклучоци за изменивач: Два изменивачи 1/2M
Сонда: 14mm
Технички податоци:
Материјал на казан: Нерѓосувачки челик AISI 304 (1.4301)
Грејач: 2500W – 3000W
Моќност: 220V
Изолација: Полиуретан 45kg/m3
Надворешна обвивка: Ладно валан лим, електростатски фарбан -бела боја
Работен притисок: 6bar
Работна температура: 75ºC/99ºC
Степен на заштита од влага: IP24
Анти корозивен систем: Магнезиум

Шифра: 91962 Категорија: , ,