Бојлер TING BVE 50l KP • MILD
, ,

Бојлер TING BVE 50l KP

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93620

Бојлер

Капацитет:50 L
Димензии:
Дијаметар 435 мм
Висина 650 мм
Моќност:220 V
Грејач 2500 W

11.500,00 ден

На Залиха!

Спореди

Бојлер

Капацитет:50 L
Димензии:
Дијаметар 435 мм
Висина 650 мм
Моќност:220 V
Грејач 2500 W
Влез/Излез (Топла-Ладна ) ½ ‘’
Материјал на казан: Нерѓосувачки челик/Stainless Steel AISI 304(1.43001)
Изолација Полиуретан
Надворешна обвивка. Ладно Валан лим, електростатски фарбан-бела или сива боја
Работен притисок 6 бара
Степен на заштита од влага: IP24
Анти корозивен систем-Магнезиум

Шифра: 93620 Категорија: , ,