Бојлер TING BVE 10l високомонтажен • MILD
, ,

Бојлер TING BVE 10l високомонтажен

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92640

Бојлер за кујна
Високомонтажен
Капацитет: 10L
Греач 1500W
Димензии:230x230x430
Инокс

6.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Бојлер за кујна
Високомонтажен
Капацитет: 10L
Греач 1500W
Димензии:230x230x430
Инокс

Шифра: 92640 Категорија: , ,