Бојлер GORENJE TEG5 0 • MILD
, ,

Бојлер GORENJE TEG5 0

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91245

Електричен бојлер · TEG5U
Волумен: 5.7 l, Начин на монтажа: Подпултна монтажа, Дисплеј: Не, Прекинувач за вклучување/исклучување на работата на електричниот грејач, Ширина: 256 mm, Висина: 390 mm, Длабочина: 213 mm

4.690,00 ден

На Залиха!

Спореди

Електричен бојлер · TEG5U
Волумен: 5.7 l, Начин на монтажа: Подпултна монтажа, Дисплеј: Не, Прекинувач за вклучување/исклучување на работата на електричниот грејач, Ширина: 256 mm, Висина: 390 mm, Длабочина: 213 mm
Резервоарот е изработен од хигиенски беспрекорен пластичен материјал кој не е штетен по здравјето на луѓето.
Онаму каде што е потребна мала количина на вода, компактните грејачи, кои овозможуваат инсталација под или над мијалникот, ќе го дадат вистинското решение.

Еколошките бојлери се произведени од 100% рециклирани материјали.

Шифра: 91245 Категорија: , ,