Бокал за филтрирање вода 3л. Philips AWP293BLT/10 • MILD

Бокал за филтрирање вода 3л. Philips AWP293BLT/10

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013628

Philips AWP2936BLT/10
Бокал за филтрирање вода
Бела сина
3 литри кацитет на садот
1.9 литри филтрирана вода
проток на вода 0.3 L/min
Дигитален Тајмер
Микрофилтрација
Philips Micro X-Clean ги намалува хлор
бигор
тешки метали и други загадувачи како микропластика и PFOA
1 филтер
заменски филтри AWP210/AWP211/AWP212
замена на филтер на 1 месец

1.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Philips AWP2936BLT/10
Бокал за филтрирање вода
Бела сина
3 литри кацитет на садот
1.9 литри филтрирана вода
проток на вода 0.3 L/min
Дигитален Тајмер
Микрофилтрација
Philips Micro X-Clean ги намалува хлор
бигор
тешки метали и други загадувачи како микропластика и PFOA
1 филтер
заменски филтри AWP210/AWP211/AWP212
замена на филтер на 1 месец

Шифра: 1013628 Категорија: