Бокал за вода GORENJE K15 DWW • MILD
, , , ,

Бокал за вода GORENJE K15 DWW

Достапност:

Продадено


Шифра: 1015417

Gorenje K 15 DWW
Термо Бокал
Бела боја
Запремнина 1.5 л
Моќност на загревање 2.200 W
Ротација 360°
Автоматско исклучување
Филтер на одлив

1.899,00 ден

Продадено

Спореди

Бокал за греење вода · K15DWW
1,5 литри: 1.5 l, Моќност на грејачот: 1850 – 2200 W, Заштита од прегревање и од работа без вода за безбедна употреба и подолг век на траење на апаратот.

ЛАДЕН НА ДОПИР
Нема да се изгорите
Поради двојниот ѕид и специјалниот воздушен слој помеѓу внатрешниот и надворешниот слој, ќе бидете безбедни дури и ако го допрете бокалот за време на работата. Ако имате деца во кујната, безбедноста е уште поважна!

Нема истурање вода

Можете да направите вкусна шолја чај или кафе со само една рака. Капакот ќе се отвори само со нежно притискање на копчето и специјалниот дизајн на капакот против капење ќе се погрижи да не искапе вода од садот.