Бокал за вода GOERENJE K 15 DWS • MILD
, , , ,

Бокал за вода GOERENJE K 15 DWS

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016501

Моќност на грејачот: 1850-2200 W
Волумен на садот : 1.5 l
Автоматско исклучување/Прекинувач
Ротирачка база 360°/Кабел: 700 mm
Отстранлив филтер против бигор
Термостат/Сигурносен систем
Заштита од прегревање

2.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност на грејачот: 1850-2200 W
Волумен на садот : 1.5 l
Автоматско исклучување/Прекинувач
Ротирачка база 360°/Кабел: 700 mm
Отстранлив филтер против бигор
Термостат/Сигурносен систем
Заштита од прегревање

Волумен на садот : 1.5 l
Моќност на грејачот: 1850-2200 W
Автоматско исклучување
Ротирачка база 360°
Копче за отворање на капакот
Прекинувач Оn-Off
Филтер против бигор кој се отстранува
Термостат
Заштита од прегревање доколку остане без вода
Сигурносен систем
Должина на приклучен кабел: 700 mm