Блендер TESLA BL202B • MILD
, , ,

Блендер TESLA BL202B

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015656

TESLA блендер BL202B; Моќност на моторот: 500W; Капацитет 1,5L; Пластично тело со пластичен бокал; Сечила од нерѓосувачки челик; Со безбедносна брава за стомната; Одвојувачка стомна за лесно чистење; 2 брзини + функција на пулсот

1.299,00 ден

На Залиха!

TESLA блендер BL202B; Моќност на моторот: 500W; Капацитет 1,5L; Пластично тело со пластичен бокал; Сечила од нерѓосувачки челик; Со безбедносна брава за стомната; Одвојувачка стомна за лесно чистење; 2 брзини + функција на пулсот