Блендер SENCOR SBL 2207TQ • MILD
, , , ,

Блендер SENCOR SBL 2207TQ

Достапност:

Продадено


Шифра: 92111

Боја: бела / сина
Моќност на моторот (max):300 W
Тивка работа (SilentPower)
2 сада со волумен : 0,6л и 0,3л

2.199,00 ден

Продадено

Спореди

Идеален за подготовка на свежо овошје, коктели,супи,бебешка храна,сосови,супи.
Моќност на моторот (max):300 W
2 сада со волумен : 0,6л и 0,3л
Садовите освен за блендирање служат и за транспортирање на смудито
Капаците се со вградена помошна цевка, оневозможуваат потурање со сокот.
Тивка работа (SilentPower)
Шишињата ,капаците и ножевите може да се мијат во машина за садови
Ножевите се од висококвалитени нерѓосувачки челик од титаниум:
-оневозможуваат загуба на витамините
– штитат од оксидација на нутри смудито
Работи на напон од: 220-240V,50-60H
2 години гаранција