, , , ,

Блендер nutri booster RUSSELL HOBBS 23180 56

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92113

Nutri Booster

Сет од 15 додатоци
1x 700W база од нерѓосувачки челик
3x 700ml големи чаши
2x 350ml мали чаши
1x четири насочни сечила за мешање
1x назабени ножеви за мелење
3x цврсти капаци
1x капак за патување
1x шејкер со капак со отвори
2x прстени
Сите делови може да се мијат во машина за миење садови

5.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Nutri Booster

Сет од 15 додатоци
1x 700W база од нерѓосувачки челик
3x 700ml големи чаши
2x 350ml мали чаши
1x четири насочни сечила за мешање
1x назабени ножеви за мелење
3x цврсти капаци
1x капак за патување
1x шејкер со капак со отвори
2x прстени
Сите делови може да се мијат во машина за миење садови