Блендер FUEGO WBI 005H • MILD
, , , ,

Блендер FUEGO WBI 005H

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92897

Моќност: 1000W
Двојни сечива
Не лизгачка подлога

3.699,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност: 1000W
Двојни сечива
Не лизгачка подлога