Блендер FUEGO GS-605 • MILD
, , , ,

Блендер FUEGO GS-605

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90614

Блендер

Моќност:800W
Капацитет:1,5L
Брзини:2
PULSE функција
Заштита од прегревање
Нелизгачка подлога
Можност за дробење на мраз
Материјал на садот:стакло

2.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Блендер

Моќност:800W
Капацитет:1,5L
Брзини:2
PULSE функција
Заштита од прегревање
Нелизгачка подлога
Можност за дробење на мраз
Материјал на садот:стакло