Блендер рачен GORENJE HBC 564 QW • MILD
, , , , ,

Блендер рачен GORENJE HBC 564 QW

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010656

Моќност на моторот: 500-560 W
Економичен и долготраен DC мотор
Капацитет на садот: 0,5 L
Мерна скала за точно дозирање
Вклучување со притискање на копче
Регулација на брзината/Двојно сечило
Пригоден за подготовка на каши

2.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност на моторот: 500-560 W
Економичен и долготраен DC мотор
Капацитет на садот: 0,5 L
Мерна скала за точно дозирање
Вклучување со притискање на копче
Регулација на брзината/Двојно сечило
Пригоден за подготовка на каши