Блендер рачен FABBYGO FRB1001 • MILD
, , , ,

Блендер рачен FABBYGO FRB1001

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015918

МОЌНОСТ 400-600 W
4 МЕТАЛНИ НОЖЕВИ
2 БРЗИНИ
СОСТАВ: МЕТАЛ, ПЛАСТИКА, ГУМА

1.199,00 ден

На Залиха!

Спореди

МОЌНОСТ 400-600 W
4 МЕТАЛНИ НОЖЕВИ
2 БРЗИНИ
СОСТАВ: МЕТАЛ, ПЛАСТИКА, ГУМА