Блендер рачен BOSCH MSMP 1000 • MILD
, , , ,

Блендер рачен BOSCH MSMP 1000

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013561

Рачен блендер
Моќност:350W
Брзини:1
Нож од нерѓосувачки челик
Должина на кабел: 1.5m

1.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Рачен блендер
Моќност:350W
Брзини:1
Нож од нерѓосувачки челик
Должина на кабел: 1.5m