Батерија нискомонтажна долг врат • MILD
,

Батерија нискомонтажна долг врат

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1008062

Материјал: метал
Притисок: 220V/50Hz
Моќност: 3Kw
Проток на топла вода: 2-2,5л/мин.
Температура на водата: 30-60°С
Притисок на водата: 0.04 -0.5 MPa
1 година гаранција

2.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Материјал: метал
Притисок: 220V/50Hz
Моќност: 3Kw
Проток на топла вода: 2-2,5л/мин.
Температура на водата: 30-60°С
Притисок на водата: 0.04 -0.5 MPa
1 година гаранција

Шифра: 1008062 Категорија: ,