Батерија нискомонтажна долг врат -010868 • MILD
,

Батерија нискомонтажна долг врат -010868

Достапност:

Продадено


Шифра: 1013809

Материјал: пластика, метал
Притисок: 220-240V/50Hz
Моќност: 3Kw
Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa
Проток на топла вода: 2-2,5л/мин.
Температура на водата: 30-60°С
Електричен кабел: 1,2м

2.599,00 ден

Продадено

Спореди

Материјал: пластика, метал
Притисок: 220-240V/50Hz
Моќност: 3Kw
Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa
Проток на топла вода: 2-2,5л/мин.
Температура на водата: 30-60°С
Електричен кабел: 1,2м

Шифра: 1013809 Категорија: ,