БАТЕРИЈА НИСКОМОНТАЖНА ДОЛГ ВРАТ ЛУЏ • MILD
, ,

БАТЕРИЈА НИСКОМОНТАЖНА ДОЛГ ВРАТ ЛУЏ

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1008063

Материјал: пластика, метал
Притисок: 220-240V/50Hz
Моќност: 3Kw
Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa
Проток на топла вода: 2-2,5л/мин.
Температура на водата: 30-60°С

2.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Материјал: пластика, метал
Притисок: 220-240V/50Hz
Моќност: 3Kw
Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa
Проток на топла вода: 2-2,5л/мин.
Температура на водата: 30-60°С
Електричен кабел: 1,2м
Каталошки број: 8672
Достапност: Продавници и online

Шифра: 1008063 Категорија: , ,